Kadro

Selina DESTİCİ

Ana Sınıfı Uzman Öğretici

Biyografi

1995 yılında İstanbul’da doğdu. İlkokulu Özel Sahakyan Nunyan İlkokulu, Ortaokulu Özel Bezciyan Ermeni İlkokulu’nda tamamladıktan sonra Bakırköy Kız Meslek Lisesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi bölümünden mezun oldu.

Mustafa Kemal Paşa İlkokulu, Gymboree Yeşilköy ve Özel Dadyan Ermeni İlkokulunda stajlarını tamamladı.

İstanbul Kültür Üniversitesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi bölümünden mezun oldu.

Denver 2 Gelişim Testi, Ankara Gelişim Testi Envanteri, Metropolitan Okul Olgunluğu testlerinin sertifikalarını alarak testör oldu.

Özel Yeşilköy 2001 Koleji’nde Ana sınıfı öğretmeni olarak çalıştı.

Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi K12 Okul Öğretmenleri İklim Değişikliği ve Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları, Türkiye Psikoloji Enstitüsü Oyun Terapisi ve Resim Analizi eğitimlerini aldı.

2017 yılı itibariyle Özel Bezciyan Ermeni İlkokulu’nda Ana sınıfı öğretmeni olarak görev yapmaktadır.